Inloggen op Mijn Syntess

Om van alle mogelijkheden op Mijn Syntess gebruik te kunnen maken, is het noodzakelijk dat u zichzelf bekend maakt door in te loggen. We kunnen u daardoor van gerichte informatie voorzien.

Vul daartoe rechtsboven uw relatienummer, gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik vervolgens op de pijl om in te loggen.
Desgewenst kunt u voor het inloggen er nog voor kiezen om uw relatienummer en gebruikersnaam te laten onthouden op uw computer zodat u deze later niet meer hoeft in te vullen.
U kunt er ook voor kiezen om een half jaar ingelogd te blijven (of totdat u zelf weer uitlogt).

-      Vul in het veld “Relatienummer” uw Syntess relatienummer in.

-      Vul in het veld “Gebruikersnaam” uw gebruikersnaam in. Wanneer er door u nog geen gebruikers zijn aangemaakt of wanneer u wilt inloggen met beheerderrechten vult u hier “Beheerder” in.
Als “Beheerder” kunt u bijvoorbeeld gebruikers aanmaken en hun rechten op de gebruikerspagina’s bepalen.

-      Als u nog niet eerder Mijn Syntess heeft bezocht, kiest u dan voor “Nieuw account maken”.
Bent u uw wachtwoord voor Mijn Syntess vergeten, dan kiest u voor “Wachtwoord vergeten”.
Zowel bij de keuze “Nieuw account maken” als bij “Wachtwoord vergeten” zal er een e-mailbericht worden gestuurd naar het e-mailadres wat wij van u geregistreerd hebben. Via een link in dit e-mailbericht kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

-      Wanneer u inlogt met in het veld “Relatienummer” uw Syntess relatienummer en in het veld “Wachtwoord” de postcode van uw bezoekadres (zonder spaties en met kleine letters) dan heeft u alleen toegang tot de algemene informatie die voor alle klanten beschikbaar is, zoals Nieuws en de Veel Gestelde Vragen. Items die een beveiligde toegang hebben, zijn herkenbaar aan een slotje.