Inloggen op Mijn Syntess

Om van alle mogelijkheden op Mijn Syntess gebruik te kunnen maken, is het noodzakelijk dat u zichzelf bekend maakt door in te loggen. We kunnen u daardoor van gerichte informatie voorzien.

Vul daartoe rechtsboven uw relatienummer, gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik vervolgens op de pijl om in te loggen.
Desgewenst kunt u voor het inloggen er nog voor kiezen om uw relatienummer en gebruikersnaam te laten onthouden op uw computer zodat u deze later niet meer hoeft in te vullen.
U kunt er ook voor kiezen om een half jaar ingelogd te blijven (of totdat u zelf weer uitlogt).

-      Vul in het veld “Relatienummer” uw Syntess relatienummer in.

-      Vul in het veld “Gebruikersnaam” uw gebruikersnaam in. Wanneer er door u nog geen gebruikers zijn aangemaakt of wanneer u wilt inloggen met beheerderrechten vult u hier “Beheerder” in.
Als “Beheerder” kunt u bijvoorbeeld gebruikers aanmaken en hun rechten op de gebruikerspagina’s bepalen.

-      Als u nog niet eerder Mijn Syntess heeft bezocht, kiest u dan voor “Nieuw account maken”.
Bent u uw wachtwoord voor Mijn Syntess vergeten, dan kiest u voor “Wachtwoord vergeten”.
Zowel bij de keuze “Nieuw account maken” als bij “Wachtwoord vergeten” zal er een e-mailbericht worden gestuurd naar het e-mailadres wat wij van u geregistreerd hebben. Via een link in dit e-mailbericht kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

-      Wanneer u inlogt met in het veld “Relatienummer” uw Syntess relatienummer, in het veld “Gebruikersnaam” niets (dus leeg laten) en in het veld “Wachtwoord” de postcode van uw bezoekadres (zonder spaties en met kleine letters) dan heeft u alleen toegang tot de algemene informatie die voor alle klanten beschikbaar is, zoals Nieuws en de Veel Gestelde Vragen. Items die een beveiligde toegang hebben, zijn herkenbaar aan een slotje.