Trainingen

Naast begeleiding op locatie biedt Syntess Software een scala aan opleidingsmogelijkheden. Met een eigen trainingscentrum in Gorinchem biedt Syntess Software u de mogelijkheid de kennis buitenshuis op te doen.

Handig indien u nieuwe medewerkers in dienst heeft die snel en effectief opgeleid dienen te worden in de Syntess-programmatuur. De trainingen sluiten nauw aan bij de praktijk en worden verzorgd door eigen consultants.

Syntess Software organiseert diverse trainingen voor Syntess Atrium. Bekijk de agenda van de trainingen.

Door het kiezen van een training kunt u de beschrijving en inhoudsopgave van de training nalezen en ziet u welke eventuele voorkennis benodigd is.

Aanmelden

Natuurlijk kunt u zich via Mijn Syntess ook aanmelden voor een trainingssessie in een Syntess-product. Kies daartoe de gewenste datum in de trainingsagenda.

Aarzel dus niet om één of meerdere van onze trainingen te gebruiken om uw kennis van het programma Syntess aan te scherpen en te optimaliseren. En u weet... heeft u nog vragen, dan kunt u ons altijd telefonisch benaderen.

Subsidiemogelijkheden

Er kan bij het volgen van een training een beroep worden gedaan op een subsidie van OTIB, het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf, of OOM, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking. Indien u hierbij bent aangesloten, loont het de moeite om eens te informeren naar zo'n subsidie. Lees meer over subsidiemogelijheden.

Trainingsvoorwaarden

Op de Syntess trainingen zijn voorwaarden van toepassing. Bekijk de trainingsvoorwaarden.